Termeni și condiții ptk-fashion.ro

Magazinul online ptk-fashion.ro, vânzare haine pentru copii, este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.com . Magazinul online de haine ptk-fashion.ro este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.com ptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte. Conform Legii nr.677/2001, drepturile utilizatorilor site-ului ptk-fashion.ro sunt: Produsele noastre sunt comercializate către Persoane Juridice sau Fizice. ptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte. Continuarea navigării pe acest site sau a începerii procedurii de plasare a comenzilor, reprezintă acordul dvs asupra condițiilor Magazinul online de haine ptk-fashion.ro este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.com

ptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte. Conform Legii nr.677/2001, drepturile utilizatorilor site-ului ptk-fashion.ro sunt: ptk-fashion.ro. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, puteți să închideți sesiunea web.

Imaginile produselor de pe site au caracter informativ. În cazuri excepționale, acestea pot fi ușor diferite datorită caracteristicilor, designului. Ofertele de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil !

Pe Magazinul online de haine ptk-fashion.ro este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.com

ptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte. Conform Legii nr.677/2001, drepturile utilizatorilor site-ului ptk-fashion.ro sunt: ptk-fashion.ro vindem set sau la bucată.

Drepturile și obligațiile utilizatorilor

Conform Legii nr.677/2001, drepturile utilizatorilor site-ului ptk-fashion.ro sunt:

 • dreptul la informare (art. 12)
 • dreptul de acces la date (art. 13)
 • dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14)
 • dreptul de opoziţie (art. 15)
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17)
 • dreptul de a se adresa justiţiei (art. 18)

Pentru a face o achiziție de pe site-ul nostru, este necesar să ne furnizați toate informațiile solicitate pentru a procesa și livra comanda dvs. În conformitate cu legea 506/2004 (modificată și completată cu legea nr. 235/2015) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, avem obligația să protejăm datele cu caracter personal ale utilizatorilor noștri. Conform legislației în vigoare(OUG 34/2014) comanda realizată pe site-ul nostru se consideră a fi un contract între noi și dvs, între Profesionist și Consumator, iar acesta se încheie odată ce ați efectuat plata produselor comandate.

Cum folosim informațiile dumneavoastră?

Informațiile obținute în urma înregistrării pe site, abonării la newslettere, navigării pe site, vor fi folosite pentru:

 • a personaliza experiența utilizatorului și a ne permite să livrăm tipul de conținut de care acesta este interesat
 • a îmbunătăți calitatea site-ul nostru
 • a factura și realiza livrările pentru comenzile efectuate pe site
 • a trimite email-uri periodice cu privire la serviciile oferite

MĂSURI LUATE PENTRU ASIGURAREA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

PTK Fashion SRL ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat. Site-ul nostru este scanat în mod regulat pentru probleme de securitate și vulnerabilități în scopul de a face vizita dumneavoastră pe site cât mai sigură posibil. Noi deținem certificat de securitate TLS(Transfer Layout Security).

Singurele persoane ce au acces la datele clienților sunt doar cele care procesează comenzile și le pregătește pentru livrare, La un interval de cel puțin o lună, se va realiza o copie de siguranță asupra datelor clienților noștri. Beneficiem de soluții antivirus, firewall, anti-spam și anti-pishing pe computerele de la care se prelucrează baza de date. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai de către persoane autorizate și constă în: facturi, avize de insoțire a mărfii, contracte comerciale). Limitarea răspunderii

 • Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune ce pot decurge din utilizarea site-ului nostru. Navigarea pe acest site se realizează pe propria dvs. răspundere. Dacă o altă persoană poate accesa userul și parola contului dvs. de pe site, noi nu ne asumăm nicio răspundere asupra acestui fapt.
 • Nu ne asumăm nicio responsabilitate în cazul în care, din motive tehnice site-ul nu poate fi accesat.
 • Nu suntem responsabili nici de eventuala pierdere a informației din motive tehnice, a datelor de înregistrare ale utilizatorilor ori a celor legate de detaliile comenzii/livrării.
 • Nu revizuim site-urile ce au link de trimitere către Magazinul online de haine ptk-fashion.ro este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.comptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte. Conform Legii nr.677/2001, drepturile utilizatorilor site-ului ptk-fashion.ro sunt: ptk-fashion.ro și nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul acelor website-uri.
 • Clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea de pe magazinul nostru online

Colectare date

Atunci când doriți să vă abonați la newsletter-ul nostru de pe site, vi se poate solicita să introduceți numele, adresa de e-mail. Ne rezervăm dreptul de a interveni asupra conturilor utilizatorilor site-ului, fără notificare prealabilă! ptk-fashion.ro beneficiază de Push Notification, extensie ce vă invită să alegeți dacă doriți să primiți notificări cu ultimele actualizări ale produselor de pe site-ul nostru, starea coletului, direct pe ecranul calculatorului dvs sau dispozitive mobile. Prin colectarea datelor furnizate de dvs, noi realizăm demersuri continue de a perfecționa serviciile magazinului nostru online.

Scopul colectării datelor este de a:

 • îmbunătăți calitatea site-ul nostru
 • administra un concurs, o promovare sau a oferi diverse facilități
 • trimite email-uri periodice cu privire la serviciile oferite
 • procesa comenzile și a emite factură pentru produsele comandate de la noi de pe site
 • proteja datele dvs., site-ul nostru fiind scanat în mod frecvent pentru probleme de securitate

PTK Fashion SRL este obligată să comunice măsurile referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii

PTK Fashion SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, de Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și de Ordonanța nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările ulterioare.

Prelucrările de date cu caracter personal se efectuează numai dacă persoana vizată și-a dat consimţământul, în mod expres şi neechivoc, pentru acea prelucrare.

Dreptul de intervenție asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la PTK Fashion SRL, la cerere şi în mod gratuit: a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte; b) transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001

Pentru interventia asupra datelor persoana vizată va înainta PTK Fashion SRL o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

Plasare comenzi

Aveți opțiunea de a vă crea un cont pe site-ul nostru sau puteți plasa produsul, direct în coșul de cumpărături virtual. Următorul pas necesar este să apăsați butonul „Continuă plata”, unde vi se vor solicita datele firmei, adresa de facturare și livrare. După încheierea procedurii de plasare a comenzii, veți fi informat prin e-mail asupra statusului comenzii. Comenzile plasate online nu includ prețurile de transport. Costul transportului variază în funcție de dimensiunea și greutatea coletului.

Facturare

Factura aferentă produselor achiziționate, o veți găsi în coletul pe care îl veți primi. PTK Fashion SRL se obligă să livreze produsele comandate iar utilizatorul are obligația de a plăti contravaloarea comenzii, plus taxele aferente transportului coletului.

TARIFE ȘI PRODUSE

PTK Fashion SRL nu este plătitoare de TVA , astfel prețurile produselor afișate pe Magazinul online de haine ptk-fashion.ro este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: contact@ptk-fashion.ro. ptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte.

Comandă – Plată – Livrare

Pentru procesarea comenzilor plasate și plata acestora, vi se vor solicita anumite date cu caracter personal – e-mail, numele, prenumele, date firmă, adresă livrare. Plata se efectuează la primirea coletului, la sediul PTK Fashion SRL sau plată online! Prețul produsului din factură este același cu cel prezentat în magazinul nostru online. Contravalorii produsului i se adaugă și costul de livrare, practicat de firma de curierat cu care colaborăm. TRANSPORT GRATUIT al coletului pentru comenzi de peste 250 Ron! Se va percepe un tarif de 20 Ron pentru comenzi mai mici de 200 lei. Orice comandă primită până in ora 16:00 va fi procesată în aceeaşi zi, iar dumneavoastră o puteţi primi în 24-48 de ore.

Avantajele trimiterii prin Curier Rapid:

Livrare Sâmbăta în localităţile importante! Rapiditate – Livrarea se face în 24 ore / 48 ore în zilele lucrătoare ( Luni-Vineri | 10:00 – 17:00 ) Comoditate – datorită livrărilor ”Door to door”; Siguranţă şi eficienţă; Verificare Online a statusului expedierii pe site-ul firmei de curierat; Estimați prețul coletului utilizând Calculator plan tarifar

Utilizare „Cookies”

Noi folosim cookie-uri pentru:

 • a salva preferințele utilizatorului privind navigarea pe site pentru viitoarele vizite
 • obținerea datelor necesare privind traficul și interacțiunile de pe site. La accesarea site-ului nostru, sunteți notificat asupra opțiunii dvs. de a accepta Cookie-urile.

Putem folosi serviciile unor terțe părți care pot prelua și procesa datele de navigare ale site-ului, în scopul îmbunătățirii magazinului nostru online. Utilizând Cookies nu se solicită date cu caracter personal. Dacă doriți, puteți să nu vă dați acordul în a permite fixarea cookie pe calculatorul sau pe dispozitivul de pe care accesați site-ul nostru. Categorii de cookie-uri: Cookie-uri de sesiune – sunt date stocate temporar de către browserul dvs. facilitând legătura cu serverul, pentru accesările viitoare ale site-ul. Cookie-uri persistente – sunt cookie-uri stocate pe hdd-ul dvs și au o anume durată de existență. Acestea au ca rol încărcarea mai rapidă a site-ului nostru în browser. Sunt cookie-uri(third party) care de asemenea se pot fixa și prin accesarea altor site-uri, nu numai cel pe care sunteți în prezent. Cookie-urile sunt fișiere text de dimensiuni reduse, ce stochează date utile browserului în calculatorul vizitatorului și nu conțin programe malițioase.

Textele, imaginile, baza de date si întreg conținutul site-ului se află sub proprietatea PTK Fashion SRL. Orice preluare a conținutului site-ului fără acordul nostru scris, se pedepsește conform legislației în vigoare.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a șterge conturile persoanelor ce încalcă Termenii și condițiile Magazinul online de haine ptk-fashion.ro este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.com . ptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte. Conform Legii nr.677/2001, drepturile utilizatorilor site-ului ptk-fashion.ro sunt: ptk-fashion.ro În eventualele litigii între PTK Fashion SRL și cumpărător, se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu va fi posibil, cazul va fi trimis către pentru soluționare către autoritățile abilitate. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări termenilor și condițiilor site-ului. Utilizatorii pot accesa oricând https://ptk-fashion.ro/termeni-si-conditii Magazinul online de haine ptk-fashion.ro este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.com

ptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte. Conform Legii nr.677/2001, drepturile utilizatorilor site-ului ptk-fashion.ro sunt: ptk-fashion.ro/termeni-si-conditii pentru a revedea politicile site-ului. Dacă nu sunteți de acord cu modificările propuse, singura opțiune pe care o aveți este sa ștergeți contul înregistrat pe website sau să nu mai accesați/vizitați site-ul ori să efectuați comenzi pe acesta.

PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.com . Magazinul online de haine ptk-fashion.ro este proprietatea PTK Fashion SRL, CIF: 35937314, Nr. Reg. Com: J40/5276/2016, Str. Jean Steriadi 22, Sectorul 3, București, telefon: 0768 422 886, email: ptk.fashion@yahoo.com

ptk-fashion.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop comercial și va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site, acestea să fie exacte.