Modalitati de plata

Modalitati de plata

Mai jos iti prezentam toate metodele posibile de plata pentru achizitiile efectuate in magazinul online ptk-fashion.ro. Toate metodele de plata sunt foarte convenabile si sigure.

Puteţi alege metoda de plată care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.


Netopia Payments – plata in momentul plasarii comenzii


  • posibilitatea de a plati cu card de credit sau de debit Visa, MasterCard sau Maestro
  • forma de plata sigura, criptata efectuata prin intermediul sistemului 3-D Secure
  • disponibilitate 24/7
  • inregistrarea platii si transmiterea comenzii spre realizare imediat dupa efectuarea platii
  • Carduri de plata acceptate: Carduri Mastercard, Maestro, Visa, Visa electron

Plata se va efectua prin sistem ramburs, sau online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). Interfața de plată Netopia, lider in Romania la platile cu card bancar, folosește cea mai noua tehnologie 3-D Secure

Platile cu carduri emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro), se efectueaza prin intermediul sistemului 3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant iar datele bancare sunt criptate (certificat de securitate SSL) și, prin urmare, nu circulă liber pe internet.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Netopia Payments.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia Payments. Ptk-fashion.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.


Plata numerar/ ramburs


  • In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

Spor la cumparaturi!

 

visa_mastercard_logo