Despre noi

Povestea firmei PTK FASHION SRL, a inceput in 2016 atunci cand dragostea de copii ne-a facut sa facem acest pas si nu numai atat , cat si preturile ridicate si calitatea nu tocmai buna a hainutelor de pe piata ne-a convins , ca noi , Romanii , putem face hainute de o calitate mult mai buna si un pret mult mai bun fiind producatori .

De cand am deschis aceasta afacere, am invatat, ne-am dezvoltat si am evoluat cu fiecare zi, am reusit sa ne convingem clientii de seriozitatea si de profesionalismul nostru. Am ajuns astfel printre cei mai cunoscuti si mai apreciati producatori romani de hainute pentru copii – de la bebelusi pana la juniorii mai voinici, de 11-12 ani.

Ne mandrim cu faptul ca producem in Romania, ca folosim forta de munca autohtona si ca hainutele noastre indeplinesc toate standardele de calitate ale celor mai exigenti parinti si ale celor mai delicati copilasi.

Suntem parinti, deci stim ca avem cei mai haiosi si mai simpatici beneficiari, dar , si cei mai pretentiosi ! Din dragoste pentru ei, nu acceptam lucrurile facute superficial. Specialistii nostri verifica minutios fiecare etapa a procesului de productie, de la achizitionarea materiei prime pana la aplicarea ultimului nasturel sau a cusaturii finale pe fiecare articol iesit de pe liniile noastre de productie.

Produsele noastre se adreseaza micutilor de la 0 luni pâna la 11 ani.
Atunci cand am inceput sa punem pe picioare mica noastra întreprindere, am dorit, nu numai sa reusim, într-un mediu de afaceri nu tocmai propice , ci si sa oferim copiilor confortul de a fi îmbracati sanatos si frumos , punându-le la dispozitie produse vestimentare de calitate, într-o gama variata de culori si modele , respectând masurile standard si toate acestea la preturi rezonabile.

Am pornit aceasta investitie in firma noastra , cu pasi mici, timizi, un mic atelier , apoi, pas cu pas, investind cu chibzuinta, pâna la ceea ce este astazi PTK FASHION SRL
O firma moderna, un partener serios, un colectiv profesionist gata sa va satisfaca toate cerintele si dorintele.

Va punem la dispozitie posibilitatea de a achizitiona marfurile produse de noi , in mediul online prin intermediul acestui site.
Clientii nostri , dar si cei care ne vor descoperi de acum inainte in mediul online vor gasi in magazinul nostru preturi extrem de avantajoase , vor avea posibilitatea sa achizitioneze produsele dorite intr-un mod simplu, comod si placut, din fata calculatorului si vor beneficia de cele mai convenabile conditii de transport si livrare.

Suntem convinsi ca satisfactia clientilor nostri ne va ajuta sa mentinem aceasta firma la cele mai inalte standarde de calitate !

Va multumim pentru suportul dumneavoastra !

CU RESPECT , ECHIPA PTK FASHION !