Politică de rambursări și returnări

Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului, trebuie să completați formularul de retragere (conform OUG nr.34/2014), îl semnați și trimiteți alaturi de produsul care se dorește a fi returnat

Conform legii mai sus menționate, în termen de 14 zile calendaristice, aveți dreptul de a vă retrage din contract, fără a fi nevoie de motivarea deciziei dvs.

Returnarea produselor

Pe ptk-fashion.ro, vă bucurați de RETUR GARANTAT!

Iată cum trebuie să pocedați:

  • Trimiteți coletul înapoi prin CURIER , la adresa: Str. Jean Steriadi 22 , bl L17 , sc 1, et 5 , Sectorul 3, București.
  • La returnare, în colet se va pune, lângă produs, formularul de retragere completat.
  • Suma platita pe produs fara taxa de transport va fi trimisa in cont  în maxim 15 zile lucratoare !

– Numărul de telefon al curierului cu care colaborăm și care ne livrează coletele este 031.824.9090 DPD CURIER 

– Produsele se pot returna in maxim 14 zile de la primirea coletului !

– Coletele primite în a 15-a zi de la data la care v-au fost livrate, se vor refuza!

Condiții de returnare

– Produsul să nu prezinte urme de purtare; – SE VA RETURNA PRODUSUL COMPLET care trebuie să conțină și ETICHETELE și FACTURA cu care a fost trimis ; – Consumatorul este responsabil de manipularea necorespunzătoare a produsului și a cărui valoare a scăzut din această cauză; – Dacă se constată modificări în ceea ce privește calitatea produsului, se poate percepe o taxă. Aceasta este menită să aducă produsul în starea inițială, pentru a putea fi repus în vânzare. Clientul va fi înștiințat de acest aspect; – La constatarea uzurii evidente a produsului, returnarea contravalorii acestuia, nu va mai fi posibilă; – Nu se acceptă colete cu plata ramburs; – Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de catre expeditor; – Este opțiunea dvs. dacă doriți banii înapoi sau un alt produs; – Contravaloarea produselor va fi returnată în maxim 15 zile lucratoare, prin transfer bancar; – În cazul în care s-a beneficiat de transport gratuit la o comandă mai mare de 250 de Lei, dar dupa returnare, valoarea produselor devine mai mica față de această sumă, avantajul transportului gratuit se pierde

ATENTIE !!! Coletele trimise cu Ramburs vor fi refuzate !

Schimbul de produse

În caz că se dorește altceva în schimbul produsului comandat, trebuie efectuată o comandă nouă pe site în termen de 14 zile calendaristice cu produsul dorit în schimb, iar la câmpul de „Observatii” scrieți că este vorba de un schimb cu celălat produs și menționați numele acestuia. Noi vom trimite către d-voastră, coletul cu produsul nou, iar la primirea acestuia veți da la schimb coletul cu produsul vechi și veți achita diferența de preț (doar dacă este cazul). Se poate face doar un singur schimb de produse. Dacă după schimbare, produsul/mărimea nu sunt în regulă, trebuie urmată procedura de returnare. Transportul va fi suportat de client.

Modalități de livrare si plata

Livrare

Livrarea produselor dorite se face prin DPD Curier . Transportul standard este in valoare de 20 Ron . TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru comenzi în valoare de peste 250 Ron . Orice comandă primită până in ora 12:00 va fi trimisă la curier în aceeaşi zi, iar dumneavoastră o puteţi primi în 24-48 de ore. Avantajele trimiterii prin DPD Curier:

Livrare în localităţile cu acoperire cat si in cele fara acoperire fara taxe suplimentare ! Rapiditate – Livrarea se face în 24 ore / 48 ore în zilele lucrătoare ( Luni-Vineri | 10:00 – 17:00 ) Comoditate – datorită livrărilor ”Door to door”; Siguranţă şi eficienţă; Verificare Online a statusului expedierii. Plata se face, ramburs sau in cont; Veţi achita contravaloarea comenzii agentului ce vă livrează coletul;

Urmarire coletApasa pentru urmarire

Modalitati de plata

Mai jos iti prezentam toate metodele posibile de plata pentru achizitiile efectuate in magazinul online ptk-fashion.ro. Toate metodele de plata sunt foarte convenabile si sigure.

Puteţi alege metoda de plată care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.

Netopia Payments – plata in momentul plasarii comenzii

  • posibilitatea de a plati cu card de credit sau de debit Visa, MasterCard sau Maestro
  • forma de plata sigura, criptata efectuata prin intermediul sistemului 3-D Secure
  • disponibilitate 24/7
  • inregistrarea platii si transmiterea comenzii spre realizare imediat dupa efectuarea platii
  • Carduri de plata acceptate: Carduri Mastercard, Maestro, Visa, Visa electron

Plata se va efectua prin sistem ramburs, sau online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). Interfața de plată Netopia, lider in Romania la platile cu card bancar, folosește cea mai noua tehnologie 3-D Secure

Platile cu carduri emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro), se efectueaza prin intermediul sistemului 3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant iar datele bancare sunt criptate (certificat de securitate SSL) și, prin urmare, nu circulă liber pe internet.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.
 
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Netopia Payments.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia Payments. Ptk-fashion.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Plata numerar/ ramburs

  • In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

Spor la cumparaturi!